Den Ommekeer - Beernem

Bed and Breakfast in Beernem voor 70,00€.

Binnen de laatste 24 uur hadden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in Beernem.

Den Ommekeer

Prachtige woning gelegen in de gezellige plaats Beernem. De woning staat garant voor een comfortabele en ontspannende vakantie. In de wellnessruimte kun je heerlijk genieten van een verwarmd (overdekt) zwembad, buitenjacuzzi, houtgestookte sauna, hottub, binnenjacuzzi, stoomcabine en een infraroodcabine. Vanuit de woning kun je prachtige wandel en fietstroutes maken in de natuurrijke omgeving. Het is de ideale uitvalshoek voor een excursie naar Damme of naar de kust. Het idyllische plaatsje Damme is gelegen op 12 km. De mooie Belgische kust bevind zich op 18 km. In Beernem kun je volop genieten in het 220 ha grote provinciale domein Bulskampveld met onder andere een kasteel, kruidentuin, bos, vijver, speelplein en restaurant. Zowel de wandelaar, fietser of ruiter komt hier zeker aan zijn trekken. Fietskaarten zijn ter beschikking. De historische stad Brugge ligt op een steenworp afstand ( 14 km). Dit is een absolute aanrader. De nabijheid van de autosnelweg, zorgt ervoor dat de Belgische kust en bekende Belgische steden makkelijk bereikt kunnen worden. Er zijn mooie fiets en wandelroutes in Beernem, Den Ommekeer te Beernem is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Aanbiedingen en kortingen: Geen huisdieren toegelaten. De woning is niet toehankelijk voor rolstoel gebruikers.


deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beernem kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

english This accommodation in Beernem can accommodate up to 10 guests, rate for a stay from € 70,00 (about $75.81 US Dollar or £48.58 British Pound Sterling based on today's 15.07.2015 exchange rate).

español Den Ommekeer en Beernem es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.


laatste wijziging 18-04-2017
Actualiteit score voor deze vermelding: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score!

Den Ommekeer
8730 Beernem
Smallemate 5
+32497990982 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beernem

Den Ommekeer - Beernem West-Vlaanderen gemeente Beernem


Informatie toevoegen, over de omgeving, de streek of Beernem, restaurants in de buurt, bezienswaardigheden, last minute aanbiedingen of beoordelingen van de accommodatie.


... gasten en uitbaters mogen hier een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen actueel? ... zijn alle vermelde gegevens van Den Ommekeer juist?

Logeren in Beernem