Hofje van den Brink - Antwerpen

Bed and Breakfast in Antwerpen voor 50,00€.

Binnen de laatste 24 uur hadden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Overnachten in Antwerpen.

Hofje van den Brink

Welkom Zoekt u een authentieke plek om te overnachten in Antwerpen? Lees dan verder! Het begijnhof om de hoek, het historisch centrum op loopafstand, een kwartiertje van het schitterende centraal station, het MAS (Museum aan de Stroom) en andere musea vlakbij… Dit terwijl u overnacht op een plek die al meer dan honderd jaar oud is. Hofje van den Brink is werkelijk uniek gelegen, midden in de universiteitsbuurt, met een eigen binnentuin. Als het mooi weer kunt u lekker genieten van een ontbijtje buiten, uitkijkend op de eeuwenoude kerk. Wij vinden het leuk om ons huis te delen, een plek te bieden aan wie er even uit wil zijn; die op zoek is naar rust, inspiratie, genietend van de mooie stad of wijde omgeving. Ook als u voor zaken in Antwerpen moet zijn, bent u aan het goede adres... tenminste als u een huiselijke plek zoekt. Wij verkiezen kleinschaligheid, thuis voelen, boven perfectie en verzorgd worden! Vandaar de term logeren. We hopen vooral dat u zich op uw gemak voelt, het naar uw zin heeft. Als wij u daarbij van dienst kunnen zijn, laat het ons weten! We hopen u te ontmoeten! Met een groet! Jan & Jantien, Hofje van den Brink te Antwerpen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

Aanbiedingen en kortingen: Zie onze website: www.hofjevandenbrink.com.


deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Antwerpen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

english This accommodation in Antwerpen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay from € 50,00 (about $54.15 US Dollar or £34.70 British Pound Sterling based on today's 15.07.2015 exchange rate).

español Hofje van den Brink en Antwerpen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.


laatste wijziging 14-01-2016
Actualiteit score voor deze vermelding: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score!

Hofje van den Brink
2000 Antwerpen
Lange Winkelstraat 3
+3232323259
+31637248938 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Antwerpen

Hofje van den Brink - Antwerpen Antwerpen gemeente Antwerpen


Informatie toevoegen, over de omgeving, de streek of Antwerpen, restaurants in de buurt, bezienswaardigheden, last minute aanbiedingen of beoordelingen van de accommodatie.


... gasten en uitbaters mogen hier een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen actueel? ... zijn alle vermelde gegevens van Hofje van den Brink juist?

Logeren in Antwerpen