Vermelding in Nederland toevoegen, wijzigen of beëindigen

De Logeergids voorziet niet in alle bestaande accommodaties maar wel in accommodaties die innovatief zijn in hun streven naar promotie.

De Logeergids registreert geen boekingen.

De Logeergids is door het ruime aanbod de eerste keuze voor het vinden van een logeeradres zeggen gasten.

Waarom betalen voor een vermelding als het gratis kan? Voor het beëindigen van een vermelding zie toelichting onderaan.

Nieuwe of geactualiseerde vermeldingen worden altijd bovenaan op de plaatspaginas weergegeven.

Aanbiedingen niet ouder dan 6 maanden worden afwisselend op de hele website getoond.

Vermelding van een mobiel nummer verhoogd de kans op aanvragen gezien steeds meer mensen gebruik maken van Whatsapp om te boeken.

Een link naar de eigen website wordt getoond op de detailpagina van de accommodatie en in de zoekresultatenpagina. Geen link naar de eigen website aanwezig, actualiseer dan je vermelding.

Uit een recent onderzoek bleek dat 86% van alle boekingen vanuit deze mobiele gids telefonisch gedaan worden, uw gasten kunnen het bevestigen!

Aan het aantal bezoekers van deze website zal het niet liggen. De slimste manier om hiervan optimaal te profiteren is met een unieke en aansprekende presentatie de bezoekers van deze website te converteren naar betalende gasten - Knippen en plakken van een bestaande presentatie heeft daarom ook weinig succes. Meerdere aanpassingen kort achter elkaar is geen punt.

Extra geld te verdienen

Naast overnachtingen kunnen ook dagbestedingen worden vermeld. Dagbestedingen zijn naast overnachtingen heel sterk in opkomst en zijn voor gasten een beslispunt om te boeken. Dagbestedingen als extra bron van inkomsten kunnen toevoegd worden in het veld aanbiedingen. Voorbeelden van dagbestedingen zijn: Rondleidingen, wandelingen of fietstochten in je eigen stad, plaats of omgeving naar lokale attracties. Als amateurkok maaltijden aanbieden. e.t.c.

Privacy:
Houd mij via mail ervan op de hoogte als de vermelding geactualiseerd moet worden.
Naam accommodatie:
Postcode:
Plaats:
Straat:
Telefoon:
Mobiel (Whatsapp):
Email:
Website:
max. aantal personen:
1 getal
Prijs (vanaf):
voor 1 persoon
Promotietekst:
(ook openingstijden of check-in en check-uit tijden)
Aanbiedingen, kortingen, gedetaileerde prijzen of aanpassingen voor mindervaliden
afst. tot Pieterpad (meter):
Tip voor een efficiënte promotietekst: Gasten verwachten essentiële informatie. Essentiële informatie houd in: locatie en omgeving, omschrijving van de logiesvertrekken aanvullende aangeboden dienstverlening. Ingevoerde informatie valt onder eigen verantwoording, vermeld geen onjuiste informatie. Wij behouden ons het recht voor schrijffouten, spelling en onduidelijke teksten te corrigeren. Check minimaal één keer per jaar of de gegevens nog juist zijn. Nieuwe of gewijzige vermeldingen worden altijd op de pagina nieuwe accommodaties en aanbiedingen weergegeven.

Verwijderen van vermeldingen is, om misbruik door derden te voorkomen, alleen mogelijk met vermelding van het geregistreerde mailadres. Berichten met scheldwoorden en dreigementen worden gezien als spam en automatisch verwijdert.

Reeds sinds november 2010: Bed and Breakfast on the Road voor mobiele telefoons met GPS, geeft alle accommodaties in de omgeving weer men zich momenteel bevindt. De vervanger van de klassieke Last Minute!