Zoeken in de gids

De Logeergids is door het ruime aanbod de eerste keuze voor het vinden van een logeeradres zeggen gasten.

De Logeergids voorziet niet in alle bestaande accommodaties maar wel in accommodaties die innovatief zijn in hun streven naar promotie.

Tip voor een efficiënte promotietekst: Gasten verwachten essentiële informatie. Essentiële informatie houd in: locatie en omgeving, omschrijving van de logiesvertrekken aanvullende aangeboden dienstverlening.

De Logeergids registreert geen boekingen.

Vermelding in Belgie toevoegen, wijzigen of beëindigen

Waarom betalen voor een vermelding als het gratis kan? Uit een recent onderzoek bleek dat 86% van alle boekingen vanuit deze mobiele gids telefonisch gedaan worden, uw gasten kunnen het bevestigen!

Nieuwe of geactualiseerde vermeldingen worden altijd bovenaan op de plaatspaginas weergegeven.

Nieuwe aanbiedingen worden afwisselend op de hele website getoond - Invullen dus.

Vermelding van een GSM nummer verhoogd de kans op aanvragen gezien steeds meer mensen gebruik maken van Whatsapp om te boeken.

Een link naar de eigen website wordt getoond op de detailpagina van de accommodatie en in de zoekresultatenpagina. Geen link naar de eigen website aanwezig, actualiseer dan je vermelding.


Naam accommodatie:
Postnummer:
Plaats:
Straat:
Telefoon:
GSM (Whatsapp):
Email:
Website:
max. aantal personen:
1 getal
Prijs (vanaf):
voor 1 persoon
Promotietekst:
(ook openingstijden of check-in en check-uit tijden)
Aanbiedingen, kortingen, gedetaileerde prijzen of aanpassingen voor mindervaliden
Reeds sinds november 2010: Bed and Breakfast on the Road voor mobiele telefoons met GPS, geeft alle accommodaties in de omgeving weer men zich momenteel bevindt. De vervanger van de klassieke Last Minute!

Verwijderen van vermeldingen is, om misbruik door derden te voorkomen, alleen mogelijk met vermelding van het geregistreerde mailadres. Berichten met scheldwoorden en dreigementen worden gezien als spam en automatisch verwijdert.
Wist u dat, als een B&B alleen op de begane grond is gevestigd en kleiner is dan 250 m2, er geen brandmeldinginstallatie vereist is.
Ingevoerde informatie valt onder eigen verantwoording, vermeld geen onjuiste informatie. Wij behouden ons het recht voor schrijffouten, spelling en onduidelijke teksten te corrigeren. Check minimaal één keer per jaar of de gegevens nog juist zijn. Nieuwe of gewijzige vermeldingen worden altijd op de pagina voor nieuwe accommodaties en aanbiedingen weergegeven.